POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (GDPR)

Prelucram datele dvs. cu caracter personal in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs. cu caracter personal. Salariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile cu privire la protectia datelor conform normelor legale.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, prin acest document dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin intermediul Site-ului sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de-a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Aceasta politica se completeaza cu Politica de utilizare Cookie-uri si cu Termenii si Conditiile de Utilizare, pe care va incurajam sa le cititi.

 

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta

Site-ul CufarulNaturii.ro este administrat de SC Karibas SRL-D (denumita in continuare "Societatea" sau "noi"), cu sediul social in Bucuresti, Str. Complexului nr. 10, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/9123/2016, avand Cod unic de inregistrare 36276091, Capital Social 46.000 lei, cont bancar RO48INGB0000999906067494 deschis la ING BANK – Bucuresti.

Va rugam sa ne adresati toate intrebarile legate de datele dvs. si orice solicitari in exercitarea drepturilor dvs. legale la adresa de email dpo@cufarulnaturii.ro sau folosind formularul de contact existent pe Site.

 

2. Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, "date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu exista o lista a datelor cu caracter personal iar GDPR nu impune statelor sa realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv ca o data poate deveni intr-un anumit context data cu caracter personal iar in alt context sa fie pur si simplu o informatie fara valoare de data cu caracter personal.

Iata cateva exemple de date cu caracter personal:

  • numele
  • domiciliul sau resedinta cuiva
  • o adresa de email (inclusiv adresele de tipul nume.prenume@firma.ro)
  • numarul de buletin, pasaport sau carte de identitate
  • date privind locatia (de exemplu, functia de date privind locatia disponibila pe un telefon mobil)
  • un IP
  • un cookie
  • silueta cuiva din inregistrarile CCTV
  • un numar de inmatriculare al unei masini

Asadar, datele personale vizeaza informatii privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distinctia e importanta pentru ca, spre exemplu, numarul de inregistrare de la Registrul Comertului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci cand o adresa de email ori un numar de telefon vizeaza in mod clar o persoana juridica (ex. email-urile de tip [email protected] sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.

Nu conteaza daca prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), daca aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidenta a datelor. Singurul lucru important e ca vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Simplificand definitia de mai sus, am putea concluziona ca datele personale inseamna date care se refera la o persoana in viata, care poate fi identificata folosind aceste date sau pornind de la aceste date si folosind informatii suplimentare care sunt sau pot intra in posesia operatorului de date.

 

3. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram noi

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

  • Cand va creati un cont sau cand plasati o comanda pe Site (cu sau fara cont), ne transmiteti: adresa de email, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, numar de telefon, produsul dorit, metoda de plata.
  • Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii Site-ului, pentru a va personaliza experienta online si pentru a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii cu privire la scopurile prelucrarii de mai jos.
  • Putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, in conformitate cu Politica de utilizare cookie-uri.

Important:

  • In cazul platii cu cardul, noi nu colectam si nu prelucram datele cardului dvs. bancar, aceste date fiind 100% sub controlul securizat al procesatorului de plati, PayU.
  • Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.
  • De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor (care nu au implinit varsta de 18 ani).

 

4. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 

4.1. Pentru prestarea serviciilor CufarulNaturii.ro, in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • crearea si administrarea Contului de client in cadrul platformei CufarulNaturii.ro, inclusiv asigurarea accesului la zone restrictionate ale Site-ului care contin Informatii despre client;
  • gestionarea Comenzilor efectuate pe Site inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, comunicarea cu Utilizatorul privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • solutionarea anularilor, rezolvarea returnarilor de produse sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, Cont de client, Site sau la serviciile si produsele achizitionate;
  • returnarea produselor si rambursarea contravalorii produselor returnate conform prevederilor legale;
  • asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile Utilizatorului cu privire la comenzi sau la bunurile si serviciile Site-ului;
  • notificarea Utilizatorului cu privire la situatia Contului de client;
  • contactarea Utilizatorului, la cererea sa voluntara sau in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea contractului dintre Societate si dvs.

De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

4.2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Utilizator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

 

4.3. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: email/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produsele adaugate in cosul de cumparaturi sau sectiunea "Contul meu/Produse Favorite" sau produsele pentru care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie si putem afisa recomandari personalizate pe Site. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de Utilizator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in "Produse Favorite" / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  • modificarea setarilor din Contul de client in sectiunea "Informatii personale";
  • accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor (Newslettere si/sau Oferte Exceptionale) pe care le primiti de la noi; sau printr-un
  • email la adresa dpo@cufarulnaturii.ro sau folosind formularul de contact existent pe Site.

Ne bazam activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija sa luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

 

4.4. Pentru re-marketing

In scopul optimizarii interactiunii cu Utilizatorul, Site-ul foloseste cookie-uri terte precum, dar fara a se limita la Google Ads (Adwords), Google Analytics sau Facebook si permise de Utilizator in conformitate cu "Politica de utilizare Cookie-uri".

Anumite cookie-uri sunt folosite de serviciile de remarketing (inclusiv Google Ads (Adwords) sau Facebook) pentru a promova Site-ul pe site-urile altor terti (inclusiv Google sau Pinterest), doar catre Utilizatorii sau catre liste similare cu Utilizatorii care au vizitat recent Site-ul sau doar catre Utilizatorii care au intreprins anumite actiuni pe Site (de exemplu au completat un formular sau au facut o comanda).

Promovarea poate fi facuta atat in pagina cu rezultatele cautarii pe Google, cat si in reteaua de display Google sau in reteaua de promovare a altui agent de publicitate cu care Societatea colaboreaza in acest scop, dar si pe paginile de Facebook sau Pinterest.

Cum functioneaza? Site-ul utilizeaza module Cookie-uri in scop de remarketing, fara a le asocia in nici un fel cu identitatea Utilizatorului. Cand Utilizatorul viziteaza o pagina a Site-ului, modulele Cookie specifice unui agent de publicitate, inclusiv Google sau Facebook, pot salva informatii despre vizita Utilizatorului in liste pentru remarketing. Ulterior, atunci cand Utilizatorul viziteaza alte site-uri, agentul de publicitate poate folosi informatiile din Cookie-uri pentru a prezenta reclame considerate relevante pentru Utilizatorii din listele de remarketing respective.

Ne bazam activitatile de remarketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. Bineinteles, toate datele colectate vor fi folosite in conformitate cu prezenta "Politica de confidentialitate" si cu Politica de confdentialitate a agentului de publicitate.

Puteti dezactiva utilizarea modulelor cookie de catre Google, accesand Setarile pentru anunturi Google [https://adssettings.google.com?hl=ro].

De asemenea, puteti sa dezactivati folosirea modulelor cookie de catre un furnizor terta parte, accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative [https://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp].

Va mentionam ca refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

 

4.5. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • masuri de protectie a Site-ului si a Utilizatorilor platformei CufarulNaturii.ro fata de atacuri cibernetice;
  • masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

5. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

In general, Societatea va prelucra datele cu caracter personal ale Utilizatorului pe durata existentei Contului de client, iar ulterior stergerii contului, Societatea va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va stoca si prelucra exclusiv in scopuri statistice, pe durata existentei Societatii sau Site-ului.

In cazul incetarii activitatii Societatii si/sau preluarii Site-ului de catre alt operator economic, datele cu caracter personal ale Utilizatorului vor fi transferate catre noul operator doar cu conditia ca acesta sa garanteze faptul ca prelucrarile ulterioare au scopuri similare celor in care s-a facut prelucrarea initiala. In caz contrar, datele cu caracter personal ale Utilizatorului vor fi distruse.

 

6. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

  • societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca Societatea;
  • furnizorilor de servicii de hosting;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
  • societatilor de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte legale incheiate cu acestia.

 

7. In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie, cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

 

8. Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati PayU. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare.

In contradictie cu masurile luate de noi pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

9. Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

  • Identitate
    Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de email aferenta Contului de client deschis la CufarulNaturii.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
  • Onorarii
    Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
  • Durata de raspuns
    Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
  • Drepturile tertelor parti
    Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date beneficiati de:

 

9.1. Dreptul de acces la date

Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

 

9.2. Dreptul la rectificarea datelor

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

 

9.3. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat")

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din Contul de client si sa va salvati toate detaliile comenzilor efectuate la CufarulNaturii.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs. sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Societatea va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a Contului de client, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 

9.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs. aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Societatii sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Acesta este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne puteti trimite o cerere prin care va opuneti stergerii, motivand faptul ca aveti nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom "ingheata" datele dvs. oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

 

9.5 Dreptul la portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie "portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

9.6. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in detrimentul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

 

9.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; sau
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

 

9.8. Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere

Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Daca raspunsul nostru nu va multumeste, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Mai multe informatii puteti gasi accesand: https://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor

In Romania, datele de contact ale Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sunt urmatoarele:
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
Email:anspdcp@dataprotection.ro

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment responsabilul nostru cu protectia datelor personale prin transmiterea solicitarii dvs. la adresa de email dpo@cufarulnaturii.ro sau folosind formularul de contact existent pe Site.

 

 

Versiunea 2, valabila de la 25.05.2018

 

 

 

Regasiti mai jos lista tuturor revizuirilor facute in Politica de confidentialitate (GDPR) pentru a vedea diferenta dintre fiecare revizie.
- Versiunea 1, valabila pana la 24.05.2018


Produse vizualizate

Nu exista produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0