Produse recomandate

LIVRARE

 

PRETUL SI DURATA LIVRARII

Livrarea se face:

 • in orice localitate din Romania si in anumite state ale Uniunii Europene;
 • intr-un interval de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, cu livrare in Romania;
 • intr-un interval de 7-9 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, pentru livrarile in Uniunea Europeana;
 • conform modalitatii de livrare aleasa la inregistrarea comenzii.

Mai jos se regasesc informatiile privind modalitatile de livrare si taxele de transport oferite de CufarulNaturii.ro

Livrare prin Curier Rapid, in orice localitate din Romania:

Orarul de livrare al comenzilor este de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 si 18:00, firma de curierat fiind pe deplin indreptatita sa aleaga momentul livrarii.

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 300 lei si a caror greutate este sub 3 Kg (se ia in calcul doar valoarea produselor).

Pentru comenzile a caror greutate este peste 3 Kg, se va aplica un cost de livrare suplimentar de 5,00 lei pentru fiecare 3 Kg.

Costul de livrare se calculeaza in functie de valoarea produselor comandate si greutatea acestora, dupa cum urmeaza:

Valoare produse / Greutate colet 0-3 kg 3-6 kg 6-9 kg 9-12 kg 12-15 kg 15-18 kg 18-21 kg 21-24 kg 24-27 kg 27-30 kg
Peste 300 lei GRATUIT 5 lei 10 lei 15 lei 20 lei 25 lei 30 lei 35 lei 40 lei 45 lei
Mai putin de 300 lei 24,9 lei 29.9 lei 34,9 lei 39,9 lei 44,9 lei 49,9 lei 54,9 lei 59,9 lei 64,9 lei 69,9 lei

Greutatea maxima admisa pentru o comanda livrata pe teritoriul Romaniei este de 30 Kg.

Livrare prin Curier International Rapid, in state din Uniunea Europeana:

 • AUSTRIA
 • BELGIA
 • BULGARIA
 • CEHIA
 • CROATIA
 • DANEMARCA
 • FRANTA
 • GERMANIA
 • IRLANDA
 • ITALIA
 • LIECHTENSTEIN
 • LUXEMBURG
 • MAREA BRITANIE
 • OLANDA
 • POLONIA
 • PORTUGALIA
 • SLOVACIA
 • SLOVENIA
 • SPANIA
 • UNGARIA
Greutate colet 0-2 kg 2-4 kg 4-6 kg 6-10 kg 10-15 kg 15-20 kg 20-25 kg 25-30 kg
Cost de transport 120 lei 150 lei 180 lei 210 lei 240 lei 270 lei 300 lei 330 lei


Greutatea maxima admisa pentru o comanda in Uniunea Europeana este de 30 Kg.

Preturile de mai sus sunt finale, cu toate taxele incluse.

 

MIJLOACELE DE PLATA ACCEPTATE

Odata cosul de cumparaturi finalizat, mijloacele de plata acceptate vor fi afisate doar dupa autentificare. Autentificarea se poate face fie prin crearea unui nou cont de client, fie prin folosirea datelor de autentificare ale contului creat anterior.

CufarulNaturii.ro iti pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata a comenzilor:

Numerar la primirea coletului – Achiti contravaloarea comenzii direct la curier, in momentul primirii coletului la adresa indicata prin formularul de comanda.

Online, cu Cardul de Credit sau Debit – Platile sunt securizate prin PayU Credit Card.

 

GARANTIA COMERCIALA

Garantia comerciala este acel angajament din partea profesionistului fata de consumator, in plus fata de obligatiile legale privind vanzarea produselor si garantia legala de conformitate, de a rambursa pretul platit sau de a inlocui, a repara sau a intretine produsele in orice mod, in cazul in care acestea nu corespund specificatiilor sau oricarei altei cerinte din declaratia privind garantia sau din publicitatea relevanta disponibila in momentul sau inaintea incheierii contractului, cerinta care nu este legata de conformitate.

Garantia comerciala oferita de CufarulNaturii.ro se aplica atunci cand, in termen de 3 zile calendaristice de la receptia produselor, clientul poate cere rambursarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme pe motiv ca:

 • produsele au avut de suferit de pe urma transportului, continutul a curs sau cutia/sticla in care este ambalat produsul a fost sparta;
 • produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site;
 • produsele primite sunt diferite de cele pe care clientul credea ca le-a comandat, acesta fiind indus in eroare de diferente majore intre imaginea si denumirea produsului;
 • la momentul primirii comenzii, termenul de garantie inscriptionat pe produs era deja depasit sau termenul de garantie inscriptionat pe produs era depasit de durata utilizarii mentionata in prospectul produsului;

CufarulNaturii.ro isi asuma intreaga responsabilitate pentru astfel de situatii si va intreprinde toate masurile pentru inlocuirea produsului sau rambursarea banilor, pe cheltuiala sa.

Mai mult, clientul va primi inapoi de 2 ori pretul produsului daca la momentul receptiei comenzii, termenul de valabilitate inscriptionat pe produs era deja depasit sau termenul de valabilitate inscriptionat pe produs era depasit de durata utilizarii mentionata in prospectul produsului.

CufarulNaturii.ro poate cere returnarea produselor cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.

Garantia comerciala oferita de CufarulNaturii.ro nu se va aplica in cazul in care vom considera ca solicitarea a fost facuta cu rea intentie. In acest caz, returnarea produselor se poate face conform dreptului legal de retragere.

 

DREPTUL LEGAL DE RETRAGERE

Pentru produsele care nu sunt exceptate conform legii de la dreptul de retragere, poti solicita returnarea produselor si inapoierea contravalorii acestora, prin exercitarea Dreptului legal de retragere.

Exercitarea Dreptului legal de retragere se poate face in termen de 14 zile de la receptionarea produselor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, fara a suporta alte costuri decat cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu: o scrisoare trimisa prin posta, un email sau folosind formularul de contact existent pe Site. In acest scop, poti folosi modelul nostru de retragere: "Exercitarea dreptului de retragere", folosirea lui nu este insa obligatorie.

Daca te retragi, iti vom rambursa suma pe care am primit-o de la tine inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care am fost informati cu privire la decizia ta de a te retrage din contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ti-ai exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu ti se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Poti gasi mai multe detalii despre exercitarea Dreptului de retragere in "Termeni si conditii", capitolul "Returnarea produselor", inclusiv lista tipurilor de produse si servicii exceptate prin lege de la retragere.

 

STOCURI

In general, produsele comercializate pe CufarulNaturii.ro sunt diponibile pentru comanda, actualizarea stocurilor facandu-se zilnic. Pot exista insa situatii in care mai multi clienti sa adauge in cosurile lor de cumparaturi acelasi produs, in diferite cantitati iar, pe masura finalizarii comenzilor lor, stocul acelui produs sa se epuizeze. Disponibilitatea produselor si termenul exact de livrare vor fi comunicate de catre un consultant de vanzari doar dupa verificarea fizica a stocului produsului.

 

RECEPTIA

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului. Daca totusi observi deprecierea coletului, te rugam sa refuzi primirea coletului sau sa desfaci coletul de fata cu persoana care iti preda produsele. Procedand astfel vei putea refuza receptia produselor sau vei putea face un proces-verbal de constatare a pagubelor in baza caruia vom putea lua mai rapid masurile care se impun: de inlocuire a produselor sau de rambursare a banilor.

 

GARANTIE SI CONFORMITATE

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate si care sunt nominalizate prin facturile emise catre clienti in urma comenzilor facute de acestia sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca produsele alimentare oferite spre comercializare sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

 

 

Ultima actualizare: 03.11.2022


Produse vizualizate

Nu exista produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0