Famil-E, 60 capsule

Contine toate cele 8 forme de vitamina E cu rol in reducerea stresului oxidativ.

Mai multe detalii

198,38 lei

- +

3891

Nou

Producator: SECOM

Categorii: AfectiuniPsihiceStres si nervozitate

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Avantaje
- contine 4 forme de tocoferoli: d-alfa, d-beta, d-gama, d-delta,
- contine 4 forme de tocotrienoli: d-alfa, d-beta, d-gama, d-delta,
- contine Tocomin SupraBio, extract brevetat de Carotech, Inc., certificat Non-GMO, Kosher, Halal,
- capsule moi pentru administrare usoara,
- ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Actiune
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compozitie
Per 1 capsula
d-gama tocoferol....................................250 mg,
(din amestec complex de tocoferol furnizand d-alfa, d-beta, d-gama, d-delta tocoferoli),
Vitamina E....................................60 UI,
(d-alfa tocoferol)(amestec complex de tocoferol/Tocomin SupraBio),
Tocotrienoli....................................38 mg,
(amestec)(d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta)(din Tocomin SupraBio).


Administrare
Famil-E
Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii
A se administra persoanelor care se pregatesc sau care se refac dupa intervetii chirurgicale doar la recomandarea unui specialist.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

30 alte produse din aceeasi categorie

Produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0