Produse recomandate

Produse HERBAGETICA

HERBAGETICAPovestea Herbagetica a luat nastere in 2010 in Brasov, orasul din inima României. Din dorinta de a descoperi puterea extractelor din plante si mai ales de a impartasi aceasta comoara cu cei care au nevoie, s-au nascut produsele Herbagetica: naturale, organice, inovative.
Inca de la inceput Herbagetica a creat formule si produse unice si inovative. Acestea si-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sanatatii organismului.
Calitatea superioara a produselor Herbagetica se bazeaza pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum si pe sursele de provenienta ale acestora. Astfel, 95% din extractele folosite in produsele Herbagetica provin de la producatori de incredere din Uniunea Europeana, care testeaza si certifica toate substantele active, atât in laboratoarele proprii, cât si in laboratoare independente europene.
Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu contin vitamine sau minerale de sinteza, lactoze, metale grele sau conservanti sintetici.

produse pe pagina
Arata 1 - 24 din 39
Arata 1 - 24 din 39

Produse vizualizate

Nu exista produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0