Complex Probiotic (10 tipuri de bacterii) - 6 ml

10 tipuri de "bacterii prietenoase" pentru a mentine echilibrul florei intestinale si al proceselor digestive

Mai multe detalii

45,90 lei

- +

2446

Nou

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Ce sunt probioticele?
Sunt acele "bacterii prietenoase", utile organismului, a caror denumire provine din termenul grecesc "pro bio", care inseamna "pentru viata".

Desi in corpul uman se gasesc multe specii de bacterii, unele dintre acestea sunt inofensive sau chiar folositoare organismului. Bacteriile de la nivelul intestinelor alcatuiesc flora intestinala, care trebuie mentinuta in echilibru, pentru o buna functionare.

Rolul probioticelor este tocmai acela de a mentine echilibrul florei intestinale si al proceselor digestive, impiedicand inmultirea bacteriilor patogene si a ciupercilor existente in intestine si contribuind la absorbtia anumitor minerale.

Dezechilibrul florei intestinale poate fi provocat de o alimentatie necorespunzatoare, de boala, stres, diaree, administrarea de antibiotice sau consumul de aclool. In acest caz, este recomandata suplimentarea bacteriilor intestinale (bune).

Bacterii bune?
De obicei, de la cuvantul bacterie ne vin in minte bacteriile care cauzeaza boli, desi multe specii de bacterii se gasesc pe suprafata corpului nostru si in corpul nostru chiar si atunci cand suntem sanatosi.

Majoritatea bacteriilor sunt inofensive sau benefice si, desigur, exista bacterii care provoaca boli infectioase. Bacteriile bune populeaza intregul tract gastrointestinal, dar pot fi gasite si in vagin, gura si cavitatea nazala. Flora intestinala reprezinta totalitatea bacteriilor care traiesc pe suprafata intestinelor noastre. Probioticele sunt implicate in mentinerea echilibrului natural al florei intestinale si al proceselor digestive. Daca echilibrul este deranjat, bacteriile patogene, ciupercile, etc., care sunt deja prezente, pot incepe sa se inmulteasca. In plus, probioticele produc si vitaminele K si B si pot contribui la absorbtia anumitor minerale. Cele mai frecvente bacterii probiotice apartin tulpinilor Lactobacillus si Bifidobacterium.

Cum pot deveni vulnerabile?
Echilibrul florei intestinale nu este constant, de multe ori se poate dezechilibra. Bacteriile intestinale bune sunt extrem de vulnerabile. Alimentatia necorespunzatoare, boala, stresul, administrarea de antibiotice sau medicamente si alcoolul pot provoca vulnerabilitatea bacteriilor bune si pot reduce numarul lor in organism. In acest caz, este recomandat sa fie inlocuite.

Complexul Probiotic Vitaking contine cele mai frecvente 10 tipuri de "bacterii bune" care ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale, prin crearea unui mediu nefavorabil pentru diferiti agenti patogeni, cum ar fi micrococi, clostridii, diverse bacterii coliforme si ciuperci. Complexul Probiotic Vitaking contine, de asemenea, lacobacili si bifidobacterii.

Ingrediente active / doza (2 picaturi)
- Lactobacillus acidophilus - 0,4x10^9 CFU
- Lactobacillus casei - 0,4x10^9 CFU
- Lactobacillus rhamnosus - 0,3x10^9 CFU
- Bifidobacterium breve - 0,2x10^9 CFU
- Lactobacillus plantarum - 0,2x10^9 CFU
- Bifidobacterium bifidum - 0,1x10^9 CFU
- Bifidobacterium longum - 0,1x10^9 CFU
- Lactobacillus helveticus - 0,1x10^9 CFU
- Lactococcus lactis ssp lactis - 0,1x10^9 CFU
- Streptococcus thermophilus - 0,1x10^9 CFU

Compozitie
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis ssp lactis, Streptococcus thermophilus, emulsifiant: ulei MCT/trigliceride cu catena medie

Administrare
Doza zilnica recomandata: 2 picaturi

Atentionari
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!
A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Continut net
6 ml = 150 picaturi

 
Specificatii
Formula Solutie
Ambalare Flacon
Cantitate 6 ml
Ingrediente active Lactobacillus plantarum
Ingrediente active Amestec de culturi probiotice
Ingrediente active Bifidobacterium longum
Ingrediente active Bifidobacterium breve
Ingrediente active Streptococcus thermophilus
Ingrediente active Lactobacillus rhamnosus
Ingrediente active Bifidobacterium bifidum
Ingrediente active Lactobacillus acidophilus
Ingrediente active Lactobacillus helveticus
Ingrediente active Lactococcus lactis
Ingrediente active Lactobacillus casei
Concentratii Bifidobacterium longum - 0,1x10^9 CFU
Concentratii Lactococcus lactis ssp lactis - 0,1x10^9 CFU
Concentratii Lactobacillus casei - 0,4x10^9 CFU
Concentratii Bifidobacterium breve - 0,2x10^9 CFU
Concentratii Bifidobacterium bifidum - 0,1x10^9 CFU
Concentratii Lactobacillus helveticus - 0,1x10^9 CFU
Concentratii Lactobacillus acidophilus - 0,4x10^9 CFU
Concentratii Streptococcus thermophilus - 0,1x10^9 CFU
Concentratii Lactobacillus rhamnosus - 0,3x10^9 CFU
Concentratii Lactobacillus plantarum - 0,2x10^9 CFU
Destinat Adultilor
Destinat Femeilor
Destinat Barbatilor
Destinat Persoanelor in varsta
Producator/importator Vitaking
Marca Vitaking
Tara de origine Ungaria
 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

2 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0