Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule

Probiotice de ultima generatie cu rol principal in echilibrarea florei organismului, reducerea manifestarilor si recurentei infectiilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate, mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea placii bacteriene.

Mai multe detalii

174,47 lei

- +

826

Nou

Evaluarea clientilor

(5/5)
1 nota - 1 comentariu
Vezi distributia
 
Detalii

Avantaje
- contine 5 miliarde de bacterii probiotice, pentru o repopulare optima a florei microbiene,
- contine 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococus si 1 Pediococcus, pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni,
- capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica,
- ajunge pana la 60 de zile de administrare.


Actiune

- Jarro-Dophilus EPS ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile.
Contribuie la :
- echilibrarea si refacerea florei microbiane intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie,
- reducerea manifestarilor si recurentei infectiilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate,
- mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea placii bacteriene,
- reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva),
- stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (ex.: invertaza, maltaza, lactaza),
- scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei,
- mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor,
- reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale,
- modularea imunitatii specifice si nespecifice (reduc endotoxinele care declanseaza reactii imune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), mentin actiunea antiinfectioasa a mucoasei intestinale prin stimularea secretiei imunoglobulinei A [IgA]),
- sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K.

Despre probiotice si prebiotice:
''Probiotice'' provine din limba greaca si inseamna ''pentru viata''. Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii.
Probioticele actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital.
FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor.
Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subtire, iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimuleaza multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium.
Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezulta un produs simbiotic.
Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte opt tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.
Din anul 1934 Institutul Rosell, lider in domeniul cercetarii si tehnologiei de producere a probioticelor, studiaza, dezvolta, produce si comercializeaza tulpini de probiotice sigure pentru uzul uman.
Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate si protejate ca marca inregistrata de Institutul Pasteur din Paris.
Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo.
Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor.

Proprietati
- reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice intre 20 si 90 minute dupa administrare,
- rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide,
- rezistenta la actiunea antibioticelor,
Actiune antagonista asupra agentilor patogeni:
- inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala,
- ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.),
- ajuta la producerea peroxid de hidrogen (H₂O₂)(care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal) si substante naturale cu actiune impotriva microorganismelor – bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente fata de bacteriile patogene si conditionat patogene.

Compozitie
Per 1 capsula
Amestec patentat 8 tulpini bacterii probiotice....................................5 miliarde
     Lactobacillus rhamnosus R0011
     Pediococcus acidilactici R1001
     Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga)
     Bifidobacterium breve R0070
     Lactobacillus acidophilus (helveticus) R0052
     Lactobacillus casei R0215
     Lactobacillus plantarum R1012
     Lactococcus lactis ssp. lactis R1058

Administrare
Jarro-Dophilus EPS se administreaza astfel :
Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc, preferabil pe stomacul gol sau la masa, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

De (Bradulet, ROMANIA) in  04 Feb 2019 (Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule):
(5/5

Probiotice

Foarte bun,recomand !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0