Tien Hsien Liquid, 20 fiole x 20 ml

Formula unica din plante si ciuperci medicinale, terapie antitumorala complementara cu eficienta dovedita clinic.

Mai multe detalii

1 320,21 lei

- +

878

Nou

Producator: SECOM

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Avantaje
- Formula unica din plante si ciuperci medicinale ce actioneaza pentru stimularea diviziunii celulare normale (citostatc, citotoxic, antimutagenic) si reglarea functiilor organismului.
- Produs studiat clinic pentru efectele in: imunomodulare, inducerea apoptozei celulelor tumorale, inhibarea metastazelor tumorale.

Actiune
Reducerea mecanismelor de initiere, declansare si proliferare ale celulelor cu diviziune anormala:
Induce apoptoza celulelor cu alterari genetice :
- scade actiunea proteinei de fuziune (PML-RARα),
- reduce expresia proteinelor anti-apoptotice (de ex.: Bcl-2),
- creste expresia proteinelor pro-apoptotice (de ex.: Bax) si a genelor oncosupresoare (de ex.: p53, p21),
- stimuleaza producerea factorului de necroza tumorala (TNFα),
- activeaza caspazele 3 si 9,
- elibereaza citocromul c,
- reduce actiunea ciclinelor A si B1,
Reduce neoangiogeneza (formarea de noi vase sangvine in tesuturile anormale):
- reduce factorul de crestere endoteliala vasculara (VEGFA),
- reduce expresia activatorului plasminogen urokinaza (uPA) si a metaloproteinazelor (MMP2, MMP9) in celulele cu diviziune anormala,
- reduce multiplicarea celulelor anormale: stopeaza replicarea ADN-ului in faza G2/M a ciclului celular,
- reduce transcriptia ADN-ului si sinteza proteinelor (fosforilarea) pe calea kinazelor Jak, Stat3, Ras, Raf, AKT, mTor,
- imbunatateste rata de folosire a oxigenului celular: reduce actiunea factorilor de hipoxie celulara (de ex.: HIF-1α) si a factorului de crestere endoteliala vasculara VEGFA,
- reducerea efectelor chimio si radioterapiei asupra maduvei osoase hematogene: creste hematocritul si rezistenta serica a eritrocitelor,
- echilibrarea imunitatii: imbunatateste functiile granulocitelor (eozinofile, bazofile, neutrofile), macrofagelor, limfocitelor T, celulelor NK si a celulelor dendritice eliberand citokine (interleukinele IL-1, IL-2 , IL-12,IL-14, IL-18, TNFα, gama interferon, oxid nitric),
- cresterea capacitatii de raspuns a organismului la factorii de stres fizici, chimici, infectiosi, psihici, sociali, profesionali etc. (efect adaptogen prin imbunatatirea functiilor glandelor suprarenale),
- imbunatatirea functiilor organismului in stari de epuizare manifestate prin: pierdere in greutate, atrofie musculara, slabiciune, pierderea apetitului, deshidratare cauzate de afectiuni severe la nivel hepatic, pulmonar, digestiv, cerebral, endocrin, consum excesiv de alcool si diviziune celulara anormala,
- reducerea actiunii agentilor patogeni virali: stimuleaza sinteza de gama interferon.
*Studiu clinic efectuat pe produsul natural complementar antitumoral Tien Hsien Liquid:
Efectele Tien Hsien Liquid la pacientii cu cancer de san metastazat, refractar la terapiile conventionale.
Studii observationale efectuate pe produsul natural complementar antitumoral Tien Hsien Liquid:
Studiul (1) Functia imunomodulatoare a produsului Tien Hsien Liquid,
Studiul (2) Tien Hsien Liquid ajuta la inducerea apoptozei celulelor tumorale,
Studiul (3) Tien Hsien Liquid ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor tumorale si la inducerea apoptozei,
Studiul (4) Tien Hsien Liquid ajuta la inhibarea metastazarii celulelor tumorale si la reducerea recidivelor,
Studiul (5, 6, 9, 10) Directionarea cailor de semnalizare oncogena de catre Tien Hsien Liquid asupra celulelor stem tumorale,
Studiul (7) Tien Hsien Liquid inhiba in vitro si in vivo metastazarea celulelor tumorale,
Studiul (8) Influenta Tien Hsien Liquid in tratamentul cancerului si in recuperare,
Studiul (11) Efectele Tien Hsien Liquid asupra virusului activ hepatic B,
Studiul (12) Efectul Tien Hsien Liquid asupra expresiei citokinelor specifice celulelor CD8 (limfocite T citotoxice) la pacientii cu cancer nazofaringian.

Compozitie
Per 1 fiola
Astragalus....................................850 mg,
(Astragalus membranaceus)(radacina)
Cordyceps....................................2300 mg,
(Cordyceps sinensis)
Dioscoreae batatas....................................450 mg,
(rizom)
Ginseng siberian....................................710 mg,
(Eleuterococus senticosus)(radacina)
Reishi....................................850 mg,
(Ganoderma lucidum)
Lemn dulce....................................130 mg,
(Glycyrrhiza glabra)(radacina)
Lilium spp.....................................640 mg,
(bulb)
Oldenlandia diffusae....................................540 mg,
(planta intreaga)
Pogostemon cablin....................................280 mg,
(frunza)
Rehmannia....................................150 mg,
(Rehmannia glutinosa)(radacina)
Curmale rosii....................................250 mg,
(Zyzyphus jujuba)(fruct)


Administrare
Tien Hsien Liquid se utilizeaza astfel :
In primele doua luni cate 20ml de 3 ori/zi (cate o fiola la orele 9; 15; 21) inainte de masa. Incepand cu a treia luna, daca stadiul bolii s-a imbunatatit, cate 20ml de 2 ori/zi (de ex.: cate o fiola la orele 9; 21) inainte de masa. Pentru intretinere se administreaza cate 10ml de 2 ori/zi (de ex.: cate ½ fiola la orele 9; 21) inainte de masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita fiola inainte de utilizare. Continutul acesteia se tine cateva minute in cavitatea bucala, apoi se inghite.
Pentru absorbtie optima, se recomanda evitarea consumului de bauturi si alimente in primele 30 de minute de la administrare.

Contraindicatii
A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0