Super Coriolus, 120 tablete

Cea mai studiata ciuperca medicinala din lume cu proprietati benefice in echilibrarea sistemului imunitar.

Mai multe detalii

217,76 lei

- +

871

Nou

Producator: SECOM

Categorii: SpecialImunizareStari de rauConvalescenta

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Avantaje
- contine extract din Coriolus versicolor (corpul ciupercii), 200mg/tableta,
- formula imbunatatita cu extract standardizat de Maitake, TD-Fraction si vitamina C cu efect potentator,
- garantat 10% proteoglicani activi,
- tablete vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane.

Actiune
Echilibrarea sistemului imunitar si stimularea diviziunii celulare normale:
- activeaza macrofagele, neutrofilele, limfocitele T, celulele NK, celulele dendritice care elibereaza interleukinele IL-1, IL-2, gama interferonul, complementul seric C3, factorul de necroza tumorala TNFα,
- reduce capacitatea celulelor anormale de a invada alte organe: reduce activitatea factorului plasminogen urokinaza,
- stimuleaza caile de inducere a apoptozei celulelor anormale: activeaza genele proapoptotice (de ex.: Bax-2), scade potentialul de membrana, elibereaza citocromul c, activeaza caspazele 3, 8, 9,
- reduce replicarea ADN-ului prin stoparea ciclului celular in punctul S/G2: reduce captarea in acizii nucleici a 3H-timidinei, nucleotid implicat in diviziunea celulara,
- sustine functia normala a maduvei hematogene in chimio si radioterapie: stimuleaza factorul de crestere al coloniilor celulare,
- sustine organismul in stari de convalescenta,
- reducerea afectarii hepatice de etiologie virala,
- stimuleaza sinteza gama interferonului endogen,
- reduce lezarea celulei hepatice.

Compozitie
Per 4 tablete
Maitake TD-Fraction....................................100 mg,
(Grifola frondosa) (extract standardizat garantat 10% proteoglicani activi).
Vitamina C....................................80 mg,
Componente bioactive:polizaharide alcatuite din lanturi beta 1,3/1,4/1,6 glucan.
Coriolus....................................800 mg,
(Coriolus versicolor)(extract 20:1)


Administrare
Coriolus se administreaza astfel :
Cate 4 tablete/zi sau cate 2 tablete de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0