Super Tremella, 120 tablete

Formula complexa pe baza de extracte de plante, contribuie la imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii, imbunatatirea memoriei si a invatarii, imbunatatirea functiei de detoxifiere hepatica, echilibrarea raspunsului imunitar.

Mai multe detalii

159,49 lei

- +

9163

Nou

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Avantaje
- asigura o concentratie si un raport optim al componentelor bioactive ale celor doua forme de extracte (apos si pulbere),
- contine extract de Tremella, 300mg/tableta,
- contine extract standardizat 10% Maitake TD-Fraction, 25mg/tableta, cu rol in potentarea efectelor benefice,
- contine polizaharide cu masa moleculara mica, favorizand trecerea prin membranele celulare si cresterea bioactivitatii,
- adaos de vitamina C, pentru cresterea biodisponibilitatii,
- tablete vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane.

Actiune
Efecte adjuvante:
- imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii,
- ajuta la hidratarea, la netezirea liniilor fine, la atenuarea ridurilor si la reducerea reactiilor alergice,
- ajuta la protejarea vascularizatiei capilare impotriva actiunii radicalilor liberi,
- ajuta la reducerea peroxidarii lipidelor celulare,
- imbunatatirea functiilor si a structurii sistemului osteoarticular,
- imbunatatirea memoriei si a invatarii,
- ajuta la dezvoltarea neuritilor si la imbunatatirea transmiterii sinaptice,
- ajuta la cresterea nivelului de acetilcolina,
- imbunatatirea functiei de detoxifiere hepatica,
- echilibrarea raspunsului imunitar,
- ajuta la cresterea capacitatii de aparare a organismului fata de microorganismelor agresoare (imbunatateste diferentierea limfocitelor CD4 si expresiei IL-10),
- ajuta la imbunatatirea functiilor granulocitelor (eozinofile, bazofile, neutrofile), a macrofagelor, limfocitelor T, celulelor NK si a celulelor dendritice, crescand eliberarea de citokine (interleukinele IL-1, IL-2, IL-12, IL-14, IL-18, TNFα, interferon gamma, oxid nitric) cu rol in diviziunea celulara normala,
- participa la imbunatatirea functiei de hematopoieza a maduvei osoase (creste factorul de stimulare granulocitara).

Compozitie
Per 4 tablete
Tremella....................................1200 mg,
(Tremella fuciformis)(amestec de extract apos si pulbere 1:2)
Maitake TD-Fraction....................................100 mg,
(Grifola frondosa)(extract standardizat garantat 10% proteoglucani activi)
Vitamina C....................................80 mg.
Componente bioactive:
glucurono-xilomannan (polizaharida) cu lant principal 1,3 α-D-manan si ramificatii (catene laterale) constand in principal din xiloza si acid glucuronic, fibre solubile si insolubile, vitamina D.


Administrare
Super Tremella se administreaza astfel :
Cate 4 tablete/zi sau cate 2 tablete de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0