Conimed – Crema pentru masaj cu untul pamantului si rasina de conifere, 50 ml

17,58 lei

- +

2988

Nou

Producator: ELZIN PLANT

Categorii: Guta

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii
Produs natural obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti (farmacisti, medici, biologi), pe baza de extracte vegetale, rasina de conifere si ceara de albine. Ingrediente: - extract uleios de rasina de conifere -extract uleios si hidro-alcoolic de untul pamantului (Tammus communis) - extract uleios de lavanda (Oleum lavandulae), ceara de albine (Cera slava).
Principalele componente Actiune si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract uleios rasina de conifere
Principalele componente: acizi terprenici (rezinici) - abietic, levopimaric, dextrosapinic; acizi grasi, ulei volatil bogat in I± si I² - pinen.
Actiune: antireumatica, reconfortanta, antiinflamatoare si cicatrizanta.
Extract uleios de untul pamantului (Tammus communis). Contine alcaloizi, glicozizi, saponozjde, tanituri, oxaltat de calciu. Actiune: rubefianta, antiechimotica, antiinflamatoare. Recomandat in guta, reumatism, lumbago, leziuni cutanate, pentru tratarea contuziilor si echimozelor.
Extract uleios de lavanda (Oleum lavandulae)
Principalele componente: acetat de linalil (min. 30%), acetat de linalool, terpenil, geranil, lavandulil, terpineol, geraniol, nerol, lavandulol, borneol, citronelol, derivati ai linalolului si geraniolului; alcool cuminic, amilic si izoamilic; acizi avalerianic, izovalerianic, propinic, capropinic, cineol, camfor, hidrocarburi terpenice, I± si I²a€pinen, cumarina, hemiarina, furfurol. Actiune: antiseptica analgezica si calmanta, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta. Utilizat sub forma de unguente, creme, balsamuri etc. pentru diminuarea starilor de oboseala, calmarea nevrozelor si reconfortarea organismului pentru grabirea cicatrizarii ranilor, in contuzii, arsuri, etc.
Ceara de albine (Cera slava): Pricipalele componente: 70a€75 % esteri ai alcoolilor superiori(C2na€32) cu acizi palmitic, hidroxipalmitic si cerctic, acizi grasi Hberi (cea. 14%), vitamina A. Actiune: antiinflamatoare, antioxidanta. Folosita in afectiuni cutanate.
CREMA PENTRU MASAJ CU UNTUL PAMANTULUI SI RASINA DE CONIFERE este un produs natural cu proprietati antireumatice, antiinflamatoare, antioxidante, ce poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratarea durerilor reumatice, entorse, luxatii, guta, calmarea nevrozelor, diminuarea starilor de oboseala si reconfortarea organismului.
Este un produs natural cu proprietati antireumatice, antiinflamatoare, antioxidante, ce poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratare mai multor afectiuni:
- dureri reumatice, dureri lombago, artrite, guta, entorse, luxatii, calmarea nevrozelor, diminuarea starilor de oboseala si reconfortarea organismului.
Atentionari: Nu poate fi utilizat de persoanele care au alergie la unul din ingredientele folosite.
Mod de folosire: aplicatii locale, 2a€3 ori pe zi sub forma de masaj.
 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0