Mumie cu propolis (extract purificat de rasina), 60 capsule

Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare. Favorizeaza refacerea cartilajului articular. Contribuie la reducerea in volum a prostatei. Ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Protejeaza ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine. Protejeaza impotriva virozelor respiratorii.

Mai multe detalii

48,51 lei

- +

1163

Nou

Evaluarea clientilor

(5/5)
1 nota - 1 comentariu
Vezi distributia
 
Detalii

Extract purificat de rasina Mumie cu propolis - Supliment alimentar notificat de INCDBA-IBA: nr. notificare AA nr: 4837/2011

Peste 50 de substante organice si minerale.
Util in peste 60 de afectiuni.

--- Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare.
--- Favorizeaza refacerea cartilajului articular.
--- Contribuie la reducerea in volum a prostatei.
--- Ajuta la reglarea tensiunii arteriale.
--- Protejeaza ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine.
--- Protejeaza impotriva virozelor respiratorii.

Contine toate vitaminele, cu exceptia vitaminei K.

Extract purificat de rasina Mumie cu Propolis
- prof. dr. Marioara Godeanu este un complex naural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani in peste 50 de afectiuni. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa, avand culoarea brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

Propolisul este un produs de digestie al albinelor si este cules de pe mugurii de plop si arin, de pe frunzele, mugurii si scoarta coniferelor si a plopilor, a salicaceelor (salcii) si a prunilor. Producerea lui este concomitenta cu cea a mierii si este realizata de catre albinele specializate. Produsele rasinoase recoltate de albine, de pe speciile mai sus enumerate, sunt amestecate cu secretii salivare si ceara. Propolisul se prezinta sub o forma solida, cu aspect de rasina si o culoare care variaza intre negru, maro si verde.

Prospect Extract purificat de rasina Mumie cu propolis, 60 capsule:Compozitie:

Rasina Mumie: in compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi si, de asemenea, macro- si microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Propolis - contine: derivati flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenti, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Contine toate vitaminele cunoscute cu exceptia vitaminei K.

Actiuni:

imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B), detoxifiant (reduce reziduurile si toxinele din organism), tonic si energizant puternic, regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului, influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestive, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucal, stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi, protector impotriva radiatiilor Roentgen si de alta natura

Mod de administrare:

se ia intern, in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg 0,2 gr. de 2 ori pe zi Intre 70-80 kg 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Intre 80-90 kg 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

Durata unei cure: 25-30 de zile.
In cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile.


Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei (vezi inscriptionare pe spatele blisterului).
Informatiile cu privire la lot se vor citi astfel : numar lot, ziua, luna, anul.
Contraindicatii: este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani, cat si celor care prezinta reactii alergice la produsele apicole.
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Observatii: datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie cu propolis prof. dr. Marioara Godeanu nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100%, de natura vascoasa, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variatiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi.

Atentie: Acest produs este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Studii:

Rasina Mumie:
In medicina antica, rasina Mumie era considerata unul dintre cele mai complexe si eficiente produse medicinale.
Cunoscutul filosof si medic Avicenna (980-1037) a denumit aceasta rasina *"un produs medicinal perfect si extrem de complex" (Canon al Stiintei Farmaceutice). De aproximativ 3000 de ani rasina Mumie este utilizata cu succes in peste 50 de afectiuni in Tibet, Nepal, Iran, India, Siberia, Asia Centrala, Afganistan.
Hipocrate (460-377 i.Hr.), Aristotel (sec. IV i.e.n), Galen (sec. al II-a), Avicenna (sec. al X-lea), Beruni (sec. al X-XI-lea), Muhammed Arzni (1735), Muhammed Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) si multi altii au folosit cu succes produsul Mumie in afectiuni precum: fracturi costale, artrita, gastrite, ulcer, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, astm, bronsita, afectiuni ale sistemului nervos, impotenta, sterilitate, afectiuni ale sistemului cardiovascular etc. In capitolul 90 al tratatului tibetan medicinal GYU-SHI (sec IX. e.n.), care e considerat baza medicinei tibetane, rasina Mumie e considerata ca fiind cel mai eficient remediu in intinerirea si regenerarea corpului fizic (in aceasta directie exista un proverb oriental: *"rasina Mumie ne prelungeste viata si ne salveaza de la moarte"), iar intr-unul din comentariile la tratatul GYU-SHI, rasina Mumie este numita *"nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pamant, apa, foc, aer si eter".
In perioada moderna, s-au efectuat numeroase studii si aplicatii, cu rezultate mai mult decat surprinzatoare, in diverse laboratoare si spitale din Kyrgyztan, Rusia, Turcmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, de catre profesori universitari si doctori in stiinte medicale, precum Sakirov, Altamasev, Abdurahmanov, Kozlovskaya, Korciubekov s.a. Unii savanti au ajuns la concluzia ca rasina Mumie este chiar mai puternica decat ginsengul ca efect de energizare, regenerare si de marire a potentei sexuale.

Iata doar cateva dintre experimente realizate cu rasina Mumie:
Abdurahmanov (1970) a testat proprietatile curative ale rasinei Mumie la 12 bolnavi de colita cronica. S-a administrat cate o doza de 0,2 gr. o data pe zi timp de 10 zile la rand. Simptomele de baza ale afectiunii au disparut in majoritatea cazurilor dupa 4-5 zile, iar in celelalte cazuri dupa 10 zile de administrare.
T. M. Shamshina si S. I. Ghershkalov (1969) au testat rasina Mumie in cazul unor defecte ale tesutului organelor sexuale feminine (rani pe colul uterin si pe peretii vaginali). Pe suprafata afectata s-a pus un tampon inmuiat in solutie cu Mumie. Dupa o zi rana se curatase foarte bine, iar dupa 3-4 zile era complet curata. Incepand cu ziua 5-6 s-a observat un inceput de epitelizare. Cura a mai durat timp de 6-10 cicluri. In cazul tuturor bolnavilor refacerea completa a pielii s-a petrecut la sfarsitul a 2-3 saptamani.
Prof. V. I. Kozlovskaya, doctor in stiinte medicale, a utilizat rasina Mumie pentru bolnavi ce sufereau de afectiuni ale nervilor periferici din sistemul locomotor, respectiv: radiculita, nevrodermita, plexita, nevralgie. Cura s-a facut sub forma de masaj cu solutie de rasina Mumie timp de 3-5 minute, aplicat asupra partilor afectate ale corpului. S-a observat ca dupa masaj a scazut senzatia de inflamatie a muschilor, a disparut senzatia de durere si mancarime, iar toate celelalte simptome ale afectiunii respective au disparut in primele 3-5 zile ale tratamentului. La finalul curei s-a constatat refacerea completa a bolnavilor.
In armata rusa, in cadrul unui program de pregatire fizica, s-a observat ca extractul de rasina Mumie are ca efect cresterea masei musculare cu 10%, marirea capacitatii de efort cu 25% si scurtarea perioadei de refacere cu pana la 30 %.
In noiembrie 2006 s-a descoperit de catre savantii de la Institutul de Chimie *"I. V. Nikitin" din Tadjikistan, ca rasina Mumie contine in stare naturala amnezina - o substanta care are o puternica actiune neuroleptica, folosita frecvent in tratarea afectiunilor psihice. Aceasta substanta se obtinea doar pe cale artificiala si era general acceptat faptul ca nu exista in stare naturala.
Cercetarile asupra acestui dar al naturii continua.

PROPOLIS
Propolisul, prezent pe Terra de aproximativ 80 de milioane de ani, este un produs de digestie al albinelor si este cules de pe mugurii de plop si de arin, de pe frunzele, mugurii si scoarta coniferelor si a plopilor, a salicaceelor (salcii) si a prunilor.
Producerea lui este concomitenta cu cea a mierii si se realizeaza de catre albine specializate. Produsele rasinoase recoltate de albine de pe speciile mai sus enumerate sunt amestecate de albine cu secretii salivare si ceara. Propolisul se prezinta sub o forma solida, cu aspect de rasina si o culoare care variaza intre negru, maro si verde. In compozitia propolisului intra: derivatii flavonici (flavonoidele), cid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenti, microelemente: fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadiu, wolfram, cobalt, strontiu, siliciu, molibden, arsen, staniu, aluminiu, iridiu, substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Contine toate vitaminele cunoscute, cu exceptia vitaminei K. In 1947, la Institutul Veterinar din Kazan, doctorii in medicina Bauman si Kivalkin au demonstrat stiintific ca propolisul are o puternica actiune antimicrobiana. Din studiile doctorului Kivalkin (1967, 1978) a reiesit ca propolisul activeaza procesul de coagulare a sangelui si creste semnificativ numarul de gamaglobuline in sange, proteine ale plasmei sangvine ce apartin familiei imunoglobulinelor (anticorpi), utilizate in terapeutica pentru a intari o imunitate deficienta. Majoritatea microorganismelor nu dezvolta rezistenta la propolis (doctor Popravko A.C.). Propolisul are ca efect reducerea rapida a tesuturilor necrotice, faciliteaza epitelizarea, stimuleaza fagocitoza care se stie ca este cel mai prompt mecanism de aparare a organismului si consta in capacitatea fagocitelor de a ingloba molecule nonself sau alterate, virusurile si celulele straine si de a le distruge prin procese enzimatice de digestie intracelulara. Actiunea terapeutica a propolisului este determinata de natura substantelor care-l compun si este antibacteriana, antibiotica, cicatrizanta, imunologica si antispastica. Derivatii flavonici (flavonoidele) din propolis au foarte multe calitati curative, de la actiunea asupra capilarelor, asupra permeabilitatii si fragilitatii de sange (le conserva integritatea), cu efect vasodilator si hipotensiv. De asemenea, flavonoidele au actiune benefica asupra aparatului digestiv: fluidifica bila, antimicrobian digestiv in enterite si colite, asupra sistemului endocrin: tiroida, pancreas, suprarenale etc. Printre efectele curative ale flavonoidelor se numara si: prevenirea fenomenelor de aterosleroza cerebrala, precum si a accidentelor cerebrale; efect benefic in varice, edeme, arsuri; recomandat in fenomene de tulburare ale circulatiei membrelor inferioare; scaderea tensiunii arteriale; benefic in purpura, echimoze; contribuie la scaderea colesterolului. Acidul feluric care se gaseste in propolis are actiune antibacteriana bactericida si bacteriostatica si aglutinanta, calitati utile in tratarea ranilor greu tratabile. Propolisul este activ in infectiile cu stafilococi si cobacili; prin aceasta el contribuie la refacerea rapida a ranilor, a plagilor, a afectiunilor cailor respiratorii, ale aparatului digestiv, ale ochilor, ale prostatei si face sa creasca sensibilitatea microbilor fata de antibiotice. Pentru actiunea sa antivirala propolisul este de asemenea indicat in hepatita, zona oster si herpes. Studiile moderne privitoare la proprietatile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de stiinta: nu mai putin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzand si varietatile lor) sunt distruse de catre propolis, care este cel mai puternic produs naturist antiinfectios cunoscut. Eficienta sa a fost demonstrata in cel putin 200 de afectiuni. Din cercetarile Universitatii din Columbia, SUA, a reiesit ca propolisul poate preveni sau intarzia aparitia si proliferarea anumitor tipuri de celule canceroase. De exemplu, doctor in medicina Chinthalapally V. Rao, de la Fundatia Americana de Sanatate (American Health Foundation) din Valhalla, statul New York, a demonstrat ca acizii cafeici prezenti in propolis si miere pot preveni cancerul de colon. (Cancer Research, Sept.15, 1993). Cercetatorii chinezi au demonstrat ca acizii sinapici, izoferulici si cafeici din propolis inhiba aparitia si proliferarea lui staphylococcus aureus sau stafilococul auriu, care printre altele provoaca infectii grave ale organismului, otravirea sangelui si un anumit tip de pneumonie (Qiao , China Journal of Chinese Materi Medica, Aug.1991). Dintr-un alt studiu stiintific a reiesit ca propolisul inhiba activitatea anumitor tipuri de streptococci care provoaca carii dentare. Cercetatorii japonezi au efectuat un experiment in care la 2 grupuri de copii li s-a administrat o dieta normala, in paralel copiilor din grupul 2 li se administra si propolis. In finalul experimentului s-a constatat ca la copiii din grupul 2 s-au dezvoltat mult mai putine carii. (Ikeno K, Caries Research, 1991). Un studiu publicat in *žJournal of Ethnopharmacology*", Ianuarie 1994, remarca ca unii din fenolii antioxidanti din propolis actioneaza similar vitaminei E, in timp ce potrivit unui alt studiu *žDrugs Under Experimental and Clinical Research*", 1993, s-a demonstrat ca propolisul are proprietati antinflamatorii si ca acesta poate preveni formarea cheagurilor de sange.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

De (Ploiesti, ROMANIA) in  30 Mar 2018 (Mumie cu propolis (extract purificat de rasina), 60 capsule):
(5/5

Mumie cu propolis

Este un produs naturist extraordinar,cu efecte imediate.Dupa minim 7 zile de administrare simptomele durerilor articulare dispar iar tonusul este undeva spre mota 9-10.Multumesc pentru rapiditatea livrarii . Cu stimaLiliana Cretu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

20 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0