Ganozheolyth, 60 tablete

Pentru detoxifierea tractului gastrointestinal, incetinirea tranzitului intestinal si functionarea normala a sistemului imunitar.

Mai multe detalii

24,63 lei

- +

76

Nou

Producator: DACIA PLANT

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Descriere
Ce sunt zeolitii?
Zeolitii sunt aluminosilicati naturali, hidratati, cu structuracristalina, care se gasesc in naturasub forma unor depozite de tuf vulcanic.
Cercetarile rontgenometrice au aratat castructurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral constain proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeazaun schelet anionic (cu incarcaturaelectricanegativa).
Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcinaelectricapozitiva(cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate in acesti pori, ajutand la reducerea lor.
Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a reduce toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datoritaincluderii lor in aceastaretea de canale submicroscopice din structura cristalului, care, o datacu traversarea tubului digestiv, reuseste sacurete peretii intestinali, ajutand la reducerea lor.
Despre Ganoderma Numitasi Reishi, Ganoderma este o ciupercadin clasa Basidiomycetes utilizatain medicina traditionalachinezade peste 4000 de ani.
In China si in Japonia anticaganoderma era considerataun ,,elixir al nemuririi'', fiind utilizatade catre samani pentru a-si prelungi viata si a-si mentine starea de calm in timpul meditatiilor.
In secolul al XVI-lea, in Farmacopeea Ben Cao Gang Mu era mentionat faptul ca, Ganoderma influenteazaenergia Qi a inimii, fiind recomandatapentru tratarea bolilor din zona pieptului, cresterea capacitatii intelectuale si imbunatatirea memoriei.
In medicina traditionalachinezaciuperca era intrebuintatapentru: marirea longevitatii, imbunatatirea functiilor hepatice si respiratorii, tratarea tumorilor si a bolilor de inima, cresterea imunitatii si rezistentei organismului, scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, reducerea starilor de obosealasi marirea vitalitatii.

Contribuie la
- detoxifierea tractului gastrointestinal si reducerea metalelor grele din organism,
- imbunatatirea capacitatii de detoxifiere generalaa organismului,
- marirea longevitatii,
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ,
- incetinirea tranzitului intestinal,
- functionarea normalaa sistemului imunitar, prin normalizarea secretiei de interferon,
- protejarea celulelor hepatice.

Precautii
GanaZheolyth se administreaza cu precautie in sarcina si alaptare numai cu recomandarea medicului.

Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare
GanaZheolyth se administreaza astfel:
Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 7 si 14 ani: cate ½ comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Ingrediente
- tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (600 mg);
- ganoderma - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide din fungi (300 mg);
- celulozamicrocristalina;
- stearat de magneziu;
- dioxid de siliciu coloidal.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

30 alte produse din aceeasi categorie

Produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0