Enzirem, 20 tablete

Eficient in combaterea:starii de greata,indigestiilor, metabolizarii grasimilor.

Mai multe detalii

17,68 lei

- +

5534

Nou

Producator: REMEDIA

Categorii: Colesterol

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Indicatii:
-Produs obtinut asocierea enzimelor vegetale cu extractul de ghimbir

Este un produs eficient in combaterea:
-starii de greata
-indigestiilor

-Are efect asupra metabolizarii grasimilor.

Compozitie:
-Bromelina
-Papaina..
-Zingiber officinalis
(standardizat 5% gingerol).

Administrare:
-La nevoie se administreaza in timpul mesei cate o capsula

Caracteristici:
-Enzirem este un produs natural obtinut prin asocierea enzimelor vegetale bromelina si papaina cu extractul de ghimbir (Zingiber officinalis).

-Principiile active importante din extractul de ghimbir sunt uleiuri volatile (zingiberol), compusii (enolici gingeroli), sesquiterpenele.

-Extractul de ghimbir are proprietati antiemetice si antivertiginoase (prin actiune la nivelul sistemului nervos central: inhiba zona chemoreceptoare declansatoare a vomei si centrul vomei).

-La nivelul aparatului digestiv are efect coleric, colecistochinetic (favorizeaza secretia bilei si motilitatea vezicii biliare), stomahic.

-Bromelina (extrasa din fructele de ananas -Ananas comosus) si papaina (extrasa din frunzele si fructele necoapte ale arborelui Carica papaya) sunt enzime proteolitice (necesare pentru descompunerea si prelucrarea proteinelor).

-Aceste enzime asigura digestia alimentelor si transformarea lor in nutrientii si energia necesara organismului, mentinand tractul digestiv in stare optima.

-Papaina este adjuvant in hipercolesterolemii prin incetinirea stocarii grasimilor.

-Bromelina are si proprietati antiinflamatoare.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

30 alte produse din aceeasi categorie

Produse vizualizate

Meniu

Sus
Compara 0