Uridine 250 mg, 60 capsule

Formula complexa de plante, contribuie la imbunatatirea memoriei pe termen scurt si lung, a atentiei, starii emotionale, concentrarii, motivatiei, controlului miscarilor si al tonusului muscular.

Mai multe detalii

182,59 lei

Comanda acest produs cu doar 5 lei pret de transport

- +

9168

Nou

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Avantaje
- contine uridina, 250mg/capsula,
- ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Actiune
Uridina este o nucleotida ce actioneaza in organismul uman ca si precursor al sinapselor si al fosfolipidelor membranelor neuronale.
Efecte adjuvante:
- imbunatatirea memoriei pe termen scurt si lung, a atentiei, starii emotionale, concentrarii, motivatiei, controlului miscarilor si al tonusului muscular,
- uridina este una dintre cele patru componente de baza ale acidului ribonucleic(ARN), care imbunatateste functia sinaptica cerebrala: creste numarul de axoni si dendrite,
- participa la sinteza fosfolipidelor din membranele celulare: actioneaza sinergic cu acizii grasi Omega-3 (DHA) si cu surse de colina (de ex.: Alfa GPC),
- stimuleaza sinteza neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamina,
- imbunatatirea structurii si functiilor hepatice,
- imbunatateste sinteza mitocondriala de ATP (adenozin-trifosfat).

Compozitie
Per 1 capsula
Uridina....................................250 mg,
(uridin-5-monofosfat disodic)


Administrare
Uridine se administreaza astfel :
Cate 1 – 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
A nu se pastra la frigider.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

Meniu

Sus
Compara 0