Gemoderivat din muguri de liliac, 30 monodoze x 1.5 ml

11,41 lei

- +

2909

Nou

Producator: HOFIGAL

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii
Ajuta in insuficienta coronariana, miocardo-coronaroscleroza,prevenire si post-infarct miocardic, coronarite
Muguri de liliac (Syringa vulgaris)
Gemoderivat 1DH (Extract glicerohidroalcoolic)

Compozitie: o doza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac.

Actiune: coronarodilatator (favorizeza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, amelioreaza oxigenarea si troficitatea miocardului).

Recomandari: insuficienta coronariana cu si fara angina pectorala, miocardo-coronaroscleroza, sechele post-infarct miocardic, coronarite trombotice, adjuvant In tratamentul de prevenire al infarctului miocardic.

ContraIndicatii: nu au fost semnalate pana acum.

Precautii: In sarcina si perioada de alaptare, la persoane In varsta (la indicatiile medicului).

Mod de Administrare: 1 doza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata In putina apa, cu 15 minute Inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult In gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice In functie de boala, durata bolii, varsta, etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.
La persoanele In varsta administrarea se va face In doze progresiv crescatoare pentru adaptarea irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit.

Forma de prezentare: cutie din carton continand cate 30 bucati doze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic si Recomandari de utilizare.
 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0