Extract din muguri de sanger, 50 ml

Organotropism: Sistem vascular, inima, factori de coagulare; tiroida.

Mai multe detalii

24,62 lei

+ cel mai mic pret de livrare din Romania, doar 8,80 lei

- +

724

Nou

Producator: PLANTEXTRAKT

Categorii: AfectiuniOftalmologiceAcuitate vizuala

Evaluarea clientilor

Nu exista evaluari
 
Detalii

Actiune farmacologica
Anticoagulant, indicat cand testul rezistentei la heparina este crescut.

Compozitie
Cornus sanguinea MG=D1 Contin alcool etilic de cereale 33% vol. Sticle de 50 mL

Indicatii terapeutice
Infarct miocardic si prevenirea starii de preinfarct, arterita membrelor inferioare, complicatii oculare si cardiace ale tireotoxicozei stari de hipertiroidism.

Mod de administrare
50-70 de picaturi, in putina apa, o data pe zi; in infarct cate 25 de picaturi, in putina apa, la 10-15 minute.

Asocieri
Carpinus betulus in sindrom hemoragic provocat de anticoagulante Populus nigra in arterite si arteriopatii ale membrelor inferioare Crataegus oxyacantha in complicatii cardiace ale tireotoxicozei Viburnum lantana in complicatii oculare ale tireotoxicozei (exoftalmie) Ficus carica in resorbtia hematoamelor post-traumatice.

 
Info

Important: Citeste cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului CufarulNaturii.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. De aceea trebuie sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Inainte de orice, pentru a atinge o stare optima de sanatate incearca sa adopti un stil de viata pozitiv, activ, cu o alimentatie corespunzatoare si suficiente ore de somn. In acest sens este recomandat sa adopti o dieta alimentara variata si echilibrata, cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. Nu trebuie neglijat nici segmentul activitatilor fizice (cum ar fi mersul de jos sau alergatul). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive si somnul ajuta la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative si lipsa somnului iti pot afecta sanatatea.

Retine ca toate informatiile de ordin medical sunt publicate pe site cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile si prescriptiile medicului sau oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folosesti continutul site-ului in scopul auto-diagnosticarii sau auto-tratarii oricaror probleme de sanatate sau boli sau in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Daca ai sau crezi ca ai probleme cu sanatatea sau suferi de orice boala, trebuie sa te adresezi de urgenta medicului.

Informatiile si/sau sfaturile de ordin medical legate de produse sau categorii de produse nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii sau de alte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

CufarulNaturii.ro garanteaza ca produsele comercializate (care sunt nominalizate si prin facturile emise) sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Prin "Declaratia de conformitate", Societatea declara ca suplimentele alimentare comercializate sunt sigure si respecta conditiile prescrise sau declarate.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe CufarulNaturii.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

Evaluari

Adauga sfatul / oprinia ta !

30 alte produse din aceeasi categorie

Meniu

Sus
Compara 0